Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarı pc ye bağladığımda ses çıkmıyor.

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarı pc ye bağladığımda ses çıkmıyor.

Merhaba ben elektro gitarımı bilgisyarıma bağlamak istiyorum.Bir jak küçültücü aldım ve mic girişine soktum gitarı hoparlorden ses gelmedi sonra line in girşine soktum yine hiçbirşey olmadı.Fx box diye bir program buldum onu indirdim programda tanımadı gitarı.
    Bu konu ile ilgili arama yaptım fakat ses çıkmaması ile ilgili başlık bulamadım.

bende yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum bu konu üzerinde.Ve sonunda bugün pc den ses almayı başarabildim.Benim gitarı pc mikrofon girişine bağlayınca ses kaydediciden falan ses kaydedebiliyorum.Bugün guitar rig+asio4all ikilisini yükledim pc de ve programı açtığımda ses geldi.Yalnız çok cızırtı var.O da ses kartı kalitesizliğinden kaynaklanıyor.Bu arada bazen jack küçültücüye tam oturmuyor.Onu biraz bastır.

Yorum

aslan_kral sesin cızırtısı sesin kalitesiz olmasından değil mikrofon ayarlarını "çalma" seçeneğinden "kaydetme" seçeneğine almadığından olabilir mi acaba?

Yorum

önce mikrofonu bağla sesin gittiğinden emin ol sonra çıkarıp aynı yere bitarı bağla ses gelmiyorsa aldığın küçüktücü bozuktur

Yorum

Sabit basliklardan devam edin. Forumda arama yapin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X